Erbakan Vakfı tarafından 4 Martta Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenecek olan Prof. Dr.Necmettin Erbakan’ı anma etkinliğine hazırlık toplantısı İstanbul Mercure Hotel’de gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Necmettin Erbakan’ın Türkiye siyasetindeki önemini, insanlar üzerinde bıraktığı etkiyi ve ilham verici bir siyaset adamı olduğunu anlattı.

Toplantıya Ümmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Muhammet Elomari ve İç İlişkiler

Sorumlusu Niyat katıldı. Toplantıda söz alan Niyat : ‘’ Erbakan Vakfı’na bu güzel prog rama ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz. Bizlerde Ümmet Vakfı olarak Erbakan’ın bu konudaki hassaslığını bilerek Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya hizmet ediyoruz. Çalışmalarımızın başarıyla sonuçlanacağına inanıyoruz.’’ dedi.

Asiad Derneği Başkanı Kamil Arslan, Genç Aktivistler Derneği Başkanı Erkan Helvacı, Mirasımız Derneği Genel Koordinatörü Kadir Murat Öztürk ve daha birçok misafir toplantıya katıldılar.