Icon Heading

Kudüslüler iyi hissedene kadar

Ümmet Vakfı, yardım çalışmalarıyla Kudüs halkına ve Mescid-i Aksa’ya destekte bulunmayı amaçlayan, 2013/87-5735 sayılı karar ile kurulmuş bir yardım kuruluşudur. Ümmet Vakfı, Kudüs’te gerçekleştirilen vakıf projelerinin istikrarı için; çeşitli yatırımlar yoluyla mali kaynaklarını geliştirmeyi ve bu doğrulta çaba sarf etmeyi amaçlamaktadır. Böylece Ümmet Vakfı, omuzunda Kudüs halkının şanlı direnişinin gerektirdiği ağır bir sorumluluk taşımaktadır.

Vizyonumuz:

Kudüs şehrini ve Mübarek Mescid-i Aksa’yı  kararlı bir şekilde savunmak ve direnişe destek olmak için, projelerin finanse edilmesinde öncü bir vakıf olmak.

Misyonumuz:

Ümmet Vakfı, Kudüs ve Mescid-i Aksa’da yürütülen çalışmalara kaynak sağlayabilmek, bağışçıların güvenini kazanmak ve seçkin bir vakıf olmak amacıyla yatırımlarını değerlendirmeye çalışmaktadır.

Vakfın oluşumu

Bu aşama, yapılan hizmet ve programlarla bağışçıların beğeni ve teveccühünü kazanarak, vakıf değerlerinin sarsılmaz perensiplerine uygun bir oluşum aşamasıdır.

Vakıf Yatırımları:

Yatırımlar, vakıf yönetim birimlerinin, vakfın genel politikası sayesinde gelen gelirlerin en iyi şekilde değerlendirildiği profesyonel bir metot ile yönlendirilmektedir.

Kudüs Fonu:

Kudüs Fonu, vakfın mali kaynaklarından gelen gelirler, zekat, bağış ve projeler için gelen desteklerle yürütülen bir fondur.

Bağışlarınız nereye gidiyor?

Icon Heading