Son güncellenen Nov 22, 2017

Durre 4 – Eşyalı Konutlar $3,000,000

Durre 8- Taksim Otel $3,000,000

Durre 1- Eşyalı Daireler $2,000,000

Aksa desteğine ihtacı var Bağış miktarını girin

Bağış işlemi sırasında sorun bildirmek için, veya bağışlar hakkında bir sorunuz varsa lütfen e-posta media@ummetvakfi.org

Vakfın haberleri

Sık sorulan sorular

Ümmet vakfı, İstanbul/Türkiye’de kayıtlı olan bağımsız bir kalkınma kurumudur?

Ruhsatı resmi kurumlardan 21/11/2013 de Mübarek Kudüs ve Mescid-I Aksa’nın hizmet projeleri için alınmıştır. Vakfımız, Kudüste gerçekleştirilen çeşitli yatırımları açmakla projelere süreklilik sağlamak için, çalışmaların yoğunlaşması ve kaynakların çoğalmasını amaçlamaktadir.

tüm sık sorulan soruları oku

Referanslar

2015 yılının son ayının ilk gününde Müslümanlarin ilk kıblesi olan Mescid-i Aksaya hizmet için kurulmuş olan Ummet Vakfi yöneticileri ile biraraya geldik. Özel de Mescid-i Aksa Genelde Kudüs ve daha genelde ise Ummet için neler yapabilirizi müzakere ettik. Ummet Vakfının Kadirşinas görevlileri ve güler yüzlü yöneticileri  bizlere faaliyetlerini sundulor. Bundan dolayı mesrur olduk, gurur duyduk. Bir daha gördük ve hissettik ki “Vazifelerimiz vakıflarımızdan daha fazla.” Bu ilkeye hep birlikte daha fazla gayret ve çabayla zirveye doğru ulaşmak dilek ve dualarımızla emegi geçen tum kardeşlerime teşekkür eder saygılar sunarım.
1.12.2015
Kenan GÜLTÜRK